Saturday, December 26, 2009

iNi uNTuK NoR HafiS...

babe, aku x tau nk bwt cmne agy...

k, ritu ko kate kite hav smthng between us.. ok, ak iye kn aje..
sbb?
sebab, i need somebody, to fill in the blank..
where is the blank?
rite here.. inside me..
it is empty inside..
full of darkness and lonely..
aku nk hapuskan kegelapan tu, dgn cara, tumpukan segalanya kat kau..
mcm ak bwt dlu pada him..
n sbb kau nk lupekn sal her...

tp, aku silap la..
kau x kn pnh cube utk bwt tu sume..
n ak pn masih pd jnji ak dgn dia..
so.. aku hrp, kau fkr la..
ape y ptut, ape y x ptut..
aku bkn tmpt utk kau isi masa lapang je..
aku x nk sekadar tu.. klau tu y kau nk, aku sanggup kate, this is the end..
fullstop..

klau kau dh fkr, ak nk kau cube utk hubungan baru ni, n lupakan y lama.
tu je.. sbb, ak dh x rs pape lg dh. n ak dh letih, hidup dengan lelaki y kaki perempuan..
so, skg mmg ak x de feeling ngan mane2 llaki..
i've tried...

0 comments:

Related Posts with Thumbnails