Friday, January 8, 2010

NaPe Ek...



sejak kejadian mlm tadik, skg ak asa cm life ak dh turns to past few months...
dia tetibe muncul..
tetibe buzz..
dia kate ym tu dia dh buang..
dh x pki..
nape nk tipu lagik..
tlg la hentikan penipuan tu..
ak x sanggup ditipu lagik..

dan dia menyatakan seolah2 selama ni ak y abaikan dia dlm busy life ak..
ye ke?
bkn ke ak busy kn diri sbb nk isi mase lapang ketika dia sdg sibuk melepak dgn kwn2 dia?
yup.. mmg dia x pnh halang ak nk g memane..
n ak pn amek langkah y same..
x halang dia nk g mane2..
sbb ak pcayakn dia..
tp kprcayaan ak luntur demi hari..
tu pn bpunca dari ak ke?

ak ngaku.. puase n raye ritu ak x dtg umah dia.
tp, ak bkn sengaja..
napa dia x nk amek kire tu sume?
nape seolah2 ak y punca keretakan ni?

dia kate dia fhm ak..
tp sbnrnye x..
x langsung..
x de sape y fhm ak sepenuhnya..
nobody..
even himself..

hati ak maseh saket..
ditipu dlm prcaya..
kenapa..
apa ak x berhak utk kebahagiaan?
kenapa..
kenapa baru semalam dia nk kontek ak semule..
nape amek mase y lame..
setiap hr ak menunggu..
dari saat celik d pagi hari, hingga saat nk tutup mata d mlm hari..
tp, hampa..

n now, dia kate x pki phne lagik..
ak ckp tipu..
dia x nk ngaku..
its alrite..
sape ak nk mndesak dia utk kata "ya"
ak bkn sesapa..

ak cume seorang perindu,
ibarat menunggu bulan jatuh ke riba..
tp semua dh macam kaca trhempas ke batu.

somebody.. plz.. fade my tears..

3 comments:

AyiePortal said...

Assalamualaikum,sweet kau lupa kan je dia kau kan ada..hehehe peace saja bergurau :D

$weEt DeviL said...

kasik la komen membena ckt.. alahai....

AyiePortal said...

Sweet aku nak bagi komen bab cinta x layak,aku pun gagal dalam bab bercinta dan yang sama perkara dengan cinta+cintun kalau aku komen lebih2 kan ada yang hentam aku cukup2,apa-apa aku doakan kau berjaya ok...selalu je singgah sini sambil baca artikel yang kau post.. :D

Related Posts with Thumbnails