Wednesday, January 13, 2010

ThaTs NoT MynE... ~soRRy.. WroNg PerSoN~

huuuu~

dua tige ari ni, asa cam x de semangat nk idop jek..
apsal ek...
ntah la..
tape la...
maybe dh smpi mase ak ilang kn diri semule..

mukadimah je tuh.. ni nk cite sal tjuk entry kali ni...
hurm.. ok, ni cik sweet nk cite ckt sal prangai cik sweet, ye..
tp kali ni sal MINTAK MAAF..

  • aku bukan jenis y ske mnx maaf.
  • walaupun memang slh aku, samada aku sedar atau x, X MUNGKIN ak MINTAK MAAF..
  • ni plak, klau MEMANG BUKAN salah aku..
  • so, it will be>>> NEVER.
eh, lantak la org nk kate ak pntingkn diri ke amende ke.. mulut org.. ske ati korg la nk ckp ape..
cdt phne ak bkn korg y topup kn..

ah. tu jek la.. malas nk tulis pepanjang.
~auf~

2 comments:

AyiePortal said...

Assalamualaikum,cik Sweet aku rasalah maybe kau 2 entah aku cakap lebih2 kan ada yang hentam aku kan,aku x layak nak komen apa-apa.. budak taraf SPM sahaja.. :),apa-apa bersabarlah sweet kau masih banyak lagi kawan2,lagi satu bagi akulah kau kalau nak cari pakwe @ bakal suami confirm kena cari yang cooll je x cepat hot :D

$weEt DeviL said...

ahahahahha..
ni msti ko nk kate ak ni pns baran.. ahakz.. :P

Related Posts with Thumbnails