Monday, April 12, 2010

tolonglah.. pergi.. pergi dr idup aku.....

dah sampai masa..

ak dh x mampu nk bertahan..
izinkan aku mengundur diri..
seandainya dlh tempoh 2 tahun kite sume berkenalan, ade sedikit rasa syg antara kite semua..
ak dh x mampu nk jd hipokrit, setiap hari brsembunyi disebalik senyumann ketawa y palsu.
sudah lah.. cukuplah..
ak dh x trtanggung lg..

Jangan tinggalkan orang yang kita SAYANG untuk orang yang kita suka,
kerana orang yang kita SUKA akan tinggalkan kita untuk orang yang mereka sayang...
Jangan cuba dapatkan apa yang kita sayang tapi SAYANGILH dengan apa yang kita ada !!
Hidup tak perlu terlalu sempurna, tak perlu terlalu kaya, tak perlu terlalu terkenal,
tetapi selagi masih ada INSAN yang mengingati, ia sudah lebih dari mencukupi.
Persahabatan yang sejati akan membawa KERINDUAN yang abadi.
Sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul dari percintaan,
tanpa persahabatan PERCINTAAN akan berakhir
tetapi tanpa percintaan PERSAHABATAN boleh kekal.
Oleh itu hargailah persahabatan yang terjalin..
SELALUNYA kita tdk menyedari bahawa ada insan yg lebih MENCINTAI diri kita.

tlg lah. tinggalkan aku sendiri,,
aku bahagia dgn dunia mayaku..
sesungguhnya aku lebih rasa dihargai dan disayangi.

dari berada di celah kehidupan korg y ak tau, pnuh dgn penipuan..
namun selama ni aku brsabar..
tp kali ni ak dh mmg btul2 x thn..

andai kau tanya, adakah aku igt y aku telah menyakitkan ati korg, imbas kembali..
cube korg fkr..
ape pulak y korang dh kecik kn ati aku?
pnh ak ungkit?
ckt pn x..
sekali ak lmbt g kelas ngan korg, seminggu ko x tegor ak..
but setiap hari korg bwt ak mcm tunggul, pnh ak ungkit?
pnh ak ckp?
ak x pnh merungut.
malah setiap kali korg prlukn prtolongan, ak dgn tgn trbuka mmbntu..
tp ketika ak sedih?
ketika aku mengalami kesukaran?
ak hanya brdiam diri kerana ak x nk menyusahkn korg..
tp andai korg rasa korg n ak adalah kwn, dh tntu korg akn perasan ape perubahan pd ak.
tp selama ni mmg aku plastik..
sume tu hnya lakonan.
ak akui..
namun, perkenalan dgn korg suma sgt2 ak hargai..
tp sudah lah..
brhenti luka kn hati ak..
ak x nk ungkit ape2..
hanya nk korg igt semula. ape y korg dh bwt ak terasa @ kecik ati.. n jgn sebok semak ape y ak bwt korg kecik ati..

but mnjadi kwn korg, mkn, study same2 tlh pn mnjadi saat y ak hargai.. andai ak prgi, jgn lah sekali2 korg brtanya pd sapa. krn ak akn mmbiarkn nye mnjadi sesuatu y sunyi.. hanya itu y aku mahu.
maafkan aku andai selama ni ak tlh mmbwt korg asa ak ni x prlu berada antara korg.
n maafkn ak andai korg asa ak x pnh jg hati korg..
sedangkn korg x prnh tau y hati ak dh lame mnderita dr ni semua.
terima kasih wahai kawan2.

1 comments:

ms.blurr said...

sweet< tu lah sweet.. ucapan terima kasih pun xde..pastu n hukum owg mcm tu..
sabo jelah sweet..ko ghamai member leh support ko nie..
dieowg tu small matter je..hahahaa
u rock bebeh..hahaha

Related Posts with Thumbnails