Thursday, April 22, 2010

perjalanan baru nak bermula =)

2


speechless =)
1st of all, syukur ke hadrat tuhan y telah memanjangkn usia ak, dan telah memberi peluang untuk ak menjadikan diri ak sebahagian dr mrk y memikirkan masa dpn. (ape la y ak ckp ni).

21 APRIL 2010 telah memberikan ak semangat baru, agar sentiasa maju dan berusaha dengan lebih gigih.. gmbr dah upload kat fb.. hehe.. so pd kwn2, tag la diri sndri. hehe..

tahniah jgak pada kwn2 n senior2 y sama2 diraikan =)

ak btul2 x terkata pape.. =)
ini masih belum mampu utk mmbayar segala pengorbanan, perit jerih seorang ibu y sgt ak cintai.namun, ak akn terus berusaha untuk meletakkan diri ak dipuncak seperti keinginannya.

tapi 1 perkara y sgt2 bwt ak sedih, ialah ketiadaan abah. x pe la.. kehadiran adik n mama sudah cukup bermakna bagi ak. x sanggup ak nk tunggu lame2 kt majlis.. jeles tgk org len ade mak ayah.. meriah je.. dr jauh pn dtg.. but ak....

but its alrite :)

so korg y bace ni, g la usha2 pic kt fb tu ye.. =)

Related Posts with Thumbnails